A
Admin
Yönetici
Yönetici
Hey! Bu oyuncak hanginizin çocuğum? Senin mi, saçı toz içindeki kızım? Düşürdüğün bez bebekle savrulurum Ambulansta bakışın kalbimde sızım Oyuncak, yoksa senin mi küçük göçer? Yarısı yanmış tek tekerli araba Şahit olduklarım bağrımda bir hançer Mazlumlara, Türkiye’den kutsal çaba Kırılmış tarak hanginizin güzelim? Yoksa senin mi, saçı dağılmış kızım? Yardıma koşan yok uzanmaz ki elim Ümmeti Muhammed dinlemez vaazım Bu oyuncak, ok, yay kimin yavrucuğum? Ok göğsünde, yay çamur içinde yerde Sizleri gördükçe her an kavrulurum Boşuna bakma, yemek yok tencerede Bir beşik parçalanmış, ne yapmam lazım? Bakma öyle melek yüzlüm huri gözlüm Anne diye hıçkırman ruhumda sızım Durmuyor çocuklara yapılan zulüm Küçük gelinlik hanginizin ey peri? Yıkılmış evler arasında bembeyaz Üzerinde elbisen sadece deri Üşüme bebeğim sert esiyor ayaz Oyun saklambaç mı, soğuk kar’ da kışta? Neden bulamıyorum hiç birinizi? Toprağa gark olmuş acep hangi yaşta? Sabilerim yazmamışlar isminizi Mezar oynayacak yer değil çocuğum Dur! Evladım içinde işin ne senin? Müslümanlar ölmüş, ey kızım, ey oğlum Kim bulmuş kefeni, açık kalmış tenin Tabuttan oyuncak olmaz ki çocuğum Hayallerini mi doldurdun içine? Gönlümde fasılasız yas ağlıyorum Yarınlarınız çalındı hiç hiçine En kıymetli madalyaya koş çocuğum Bunun sonunda hayata tutunmak var Allah, ailenden ayırmasın yavrum Zulüm bitmez, İslam hükmedene kadar. Ali KORKMAZ