GÖKYÜZÜ VE DEPREMLER...

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Nisan 2025 son haftası İstanbul Depremi devam eder mi? Gökyüzü bize ne anlatıyor? Biliyorum ki hepimiz İstanbul depremi ile sarsıldık ve yeniden 6 Şubat depremine gittik, endişe, kaygı ve panik kapladı içimizi. Çok şükür herhangi bir yıkım olmadı ve kayıp yaşanmadı ama devam eden artçılarla birlikte tedirginlikler de devam ediyor. Yeryüzünde ne varsa gökyüzünde o vardır prensibinden yola çıkarak İstanbul semalarında sizin için gökyüzünü yeniden inceledim. Biliyorsunuz ki Son Mühür kanalında Ocak ayında yapmış olduğum programda bu yıl içinde 7 ve üzerinde yıkıcı çok büyük bir deprem beklemediğimi belirtmiştim. Nisan ve Mayıs ayı gökyüzü hareketlerini yeniden yakından ve detaylıca incelediğimde sadece bazı tarihlerde dikkatli olunması gerektiğini, onun dışında deprem anlamında büyük bir yıkım yine görmediğimi belirtmek istiyorum. Bu dikkatli olunması gereken tarihleri vermeden önce sizlere Nisan ayının son haftasındaki önemli hareketleri ve bunları ne anlamlara geldiğini ve bizleri nasıl etkilediğini açıklamak istiyorum: Venüs 26 derece Balık burcunda, güçlü bir Venüs arketipini anlatır; duyarlılık ve empatiyi artırır, ilişkilerde fedakarlık temasını ön plana çıkartır. Venüs’ün bu dönemde Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu, ruhsal ve kadersel aşklar yaşanabileceğine işaret eder. Bu konum, kişinin hayatına geçmiş yaşamlarla veya ruhsal bağlarla ilişkili birini çekebileceğini gösterir. Aynı zamanda, Kuzey Ay Düğümü'nün Balık burcunda olması, kişinin iç dünyasında denge, manevi alanlarına yönelme ve ne aradığını, bu hayata ruhsal anlamda neden geldiğini öğrenme zamanıdır. Bu durum, kişinin yeni deneyimler ve gelecekle ilgili arayışlar içinde olacağını da gösterir. Nisan ayının bu son haftasında yaşanacak olaylar, hayatınıza girecek ya da çıkacak kişiler kadersel olacaktır ve size mutlaka bir sınavı ya da mesajı ya da öğretisi olduğunu görmeniz gerekecektir. Venüs, Satürn ve Kuzey Ay Düğümü'nün Balık burcunda kavuşumu, önemli bir astrolojik olaydır. Bu kombinasyon, genellikle sorumluluk, yapı ve ruhsal derinleşme temalarını bir araya getirir. Balık burcundaki Kuzey Ay Düğümü, sezgisel ve empatik özelliklere odaklanırken, Satürn'ün etkisi disiplin ve gerçekçilik getirebilir. Venüs’ün Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumunun getirdiği manevi ve ruhsal etkileri Satürn daha görünür kılarak aslında sizi gitmeniz gereken yöne ya da yaşamanız gereken sınava doğru zorlayacaktır. Kendinize pek de çıkış yolu bulamayacaksınız gibi görünüyor. Dualar, meditasyonlar, doğa ve evrenle bir olmak ve manevi anlamda konuşmak ya da bağlantı kurmak, yardım etmek, başkalarını desteklemek, muhtaç ya da ihtiyaç sahibine el uzatmak gibi davranışlarınız bu süreçte size kazandırabilir. Deprem olaylarında önemli bir yere sahip olan Neptün dikkat çekici kısmı Koç burcuna girmiş olması, şu an sıfır derecede olması özellikle sular, denizler ile ilgili gerçekleşebilecek olayları ve bu olayların toplumsal anlamda su savaşları, deniz savaşları gibi toplumsal olayları etkileyen konuları başlatacağı öngörülebilir. Türkiye haritasında 29 derecedeki Ay üzerinde de önemli işaretler yer aldığından yine ülkedeki sular, denizler, kadınlar, halkı etkileyen özellikle halkın daralma, zorlanma, kriz ve kaos yaşamak sureti ile birlik ve beraberliğe yönelmeyi öğrenme ve böylece yeni bir düzen getirme söz konusu olabilir. Bu süreçte iletişim araçlarında, satış işlerinde, ithalat, ihracat, halkı etkileyebilen dış ticaret konuları, ekim, dikim, kuru bakliyat, un gibi ürünler, vatan toprağı, sınırları gibi konularda yaşanacak krizler sebebi ile halkın daralma yaşaması, özellikle sinir sistemi ve sindirim sitemine bağlı hastalıklarda artış olması mümkündür. Bu konular Ekim ayına kadar gerçekleşebilecek olaylardır. Bu yıl Temmuz ayından itibaren hızlı bir şekilde özellikle ekonomik anlamda bir rahatlama başlayacaktır. İstanbul’da yaşanan 23 Nisan depremi ise devamında tehlikeli büyük ölçekte bir deprem göstergesi olmamakla birlikte 25, 26, 27 ve 28 dikkatli olunması gereken tarihlerdir. 3 Mayıs’tan sonra bu konu yavaş yavaş kapanmaya başlar diye düşünüyorum. Sevgi ve ışıkla kalın... Neyir Gizem Yılmaz

Geri