5 MAYIS KARNAVALI...

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Dün gece Ege Mahallesi tam bir karnaval gibiydi her adımda farklı bir eğlence, her adımda farklı bir neşe muhteşem bir ortam vardı. Sanki İzmir dün gece o ufacık sevimli mahallede toplanmış doyasıya eğlence vur patlasın çal oynasın... Harika bir organizasyon vardı. Ve gece ünlüler geçiti gibiydi. İzmir’in ünlü birçok tiktok fenomenleri, meşhur zenne Arif Saçlı ve İzmir’in yardım meleği olarak bilinen Berrin Güner’de vardı. Mahallede bir de alternatif bir sahne vardı. Konak Belediyesi'nin organizasyonu ile Romanstar Deniz sahne aldı. Roman star mahalle hakına bir de sürpriz yaptı. Yanında dansöz ile sahne aldı. Roman star’ın sahnesine Deniz’e sürpriz yaparak tiktok fenomeni Fatih Ergat geldi gelişiyle birlikte sahneyi tozu dumana kattı. Hem eğlenceli sohbeti hem de meşhur dansıyla eğlenceli dakikalar yaşattı. İzmir’in meşhur zennesi Fatih Saçlı ise mahallenin her köşesinde dans performansı ile görenlere parmak ısırttı. BİR MELEK GÖRDÜM... İzmir haklı onu yardım meleği olarak tanır İzmir’de kim darda olsa yetiş bacım gibi hop orada biter. İzmir’in meleği olarak bilinen Berrin Güner’den bahsediyorum. Bu sefer ağlarken değil doyasıya eğlenirken objektifimize poz verdi. Bizlerde hem haber hem eğlence için oradaydık... ROMAN LİDER... İzmir çocuğu ve aynı zamanda Roman olan Chp İzmir İl Başkan Yardımcısı Emin Karameşe ile Ege Mahallesi'nde karşılaştık. Kendisi gibi Roman olan vatandaşlar ile bir arada olup eğlenceli geceye eşlik etmek için mahalledeydi. 5 Mayıs gecesinin çoşkusunu ve duygularını Son Mühür okurları ile paylaşmasını istedik... "Bu gece Romanların tarih sayfasındaki eğlence gecelerinden bir tanesi. Ama bu gece sadece Romanlar kendileri eğlenmiyor. Ege Mahallesi'nde gelen diğer yurttaşlarımız da, Ege Mahallesi'ne misafir olmuşlar. Gerçekten sevindirici bir ortam, savaşların olduğu ve Ülke’de kutuplaşmanın olduğu bir ortamda, böyle güzel, eğlenceli ortamlarda ihtiyacımız var. Ege Mahallesi'nde cidden para bile bulamayacağız eğlenceli anlar yaşanıyor, bu gecede emeği geçen herkese teşekkürler." Bugün 6 Mayıs umarım dileklerinizi suya bırakmayı unutmamışsınızdır. Tekrar görüşünceye dek hoş çakalın…

Geri